RHS Chelsea Flower Show.


1 kommentarer / Datum: / Kategori: Inspiration
Jag ligger i soffan denna lördagsmorgon och längtar och suktar efter Chelsea Flower Show.
Jag vill så hemskt gärna åka dit i Maj, så mycket så att jag kollar upp hotell, är villig att överge min flygskräck och vill lägga mig ner på golvet som en femåring och skrika " JAG VILL ÅKA " och sparka och vifta med armarna tills jag är helt slut.
 
 
Jag som aldrig har varit i England vill även dricka öl på en klassisk pub, prata knacklig engelska, äta mer till frukost än jag normalt trycker i mig på en hel dag. Kanske bära en hatt. Dricka té med citronskivor ( det måste smaka bättre i England, det är jag säker på).
Avundas växterna som vi inte har i Svenneland, köpa en snordyr handgjord sekatör för Austin-rosor.
 
 
Frågan är vem som vill åka med mig?
Ingen av mina vänner är intresserade av växter, jag fick handgripligen släpa med dem till Trädgårdsdagarna på Liseberg och muta dom med ett glas vin. Sambon är inte jätte intresserad heller.
Kanske några av mina klasskamrater, Frida som har bloggen Septemberbacken kanske vill följa med? :)
 

// Anna

 

Frida

Hahaha vem Frida kan du mena... :D Jag följer gärna med om min ekonomi tillåter. Vill så gärna stå som kvinnan på den första bilden! En långhelg eller en vecka (den bästa tiden på året att vara på brittiska öarna!!!) tillbringar jag gärna genom att besöka trädgårdar, se det fina landskapet och hänga på en mysig pub. De engelska frukostarna kan jag dock hoppa över... när du ätit en förstår du kanske vad jag menar ;)
Skönt att höra att du också är svag på engelska; det är jag med. Detta kan bli roligt! Åh nu ska jag spara pengar och hoppas på att vi kommer iväg. Kram Frida

2013-12-07 @ 19:23:14
URL: http://www.septemberbacken.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback