..


1 kommentarer / Datum: / Kategori: Om mig

Hej

Jag som driver denna bloggen heter Anna Theorin. Jag håller på att utbilda mig till trädgårdsmästare på Gunnebo Slott och Herrgårdar i Göteborg. Jag skriver även krönikor för Odla.nu, om trädgård såklart :)

Jag bor i ett litet funkishus byggt 1937 med min familj och två hundar i zon 2. Min trädgård är på 1000 kvm och består av fem stycken trädgårdsrum med en massa perennplanteringar, rosor, buskar och hela 30 träd. Jag älskar gamla tåliga mormosrväxter och tycker man ska blanda ätbart i rabatterna. Jag sår det mesta i min trädgård själv och det är ofta det jag pysslar med på vintermånaderna.

Min blogg handlar om min väg mot att bli trädgårdsmästare, min trädgård och allt annat trädgårdsrelaterat i mitt liv. Jag tror det kommer bli en spännande resa och jag hoppas du kommer följa med!

// Anna

 

Alla bilder på bloggen har jag tagit själv om inget annat anges, låna gärna men skicka ett mail först. Det är roligt att se vart de hamnar :)

Om ni vill komma i kontakt med mig så når ni mig enklast på min mail.

Anna_Theorinotmail.com


Jonna Wigandt

Hej Anna!
Jag såg att du har sått chilipepparn "Jamaican Bell" på en av länkarna här. Det tog alltså ca 14 dagar för den att gro efter såddtillfället...?

/Hälsningar Jonna

Svar: Hej!!! Ja det gjorde det! :) Super fart hade den :)
None None

2014-04-13 @ 22:15:24

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback